1) 30ml TRIBAL SIROP ARTAR SI CONDIMENTE
2) 250 ML LAPTE INTEGRAL (SAU VEGETAL, DUPă PREFERINță)
3) 50 G CIOCOLATă NEAGRă DE CALITATE (MINIM 60% CACAO), MăRUNțITă
4) 1 LINGURIță (5 G) ZAHăR BRUN (OPțIONAL, DUPă GUST)
5) 1 PRAF DE SARE
6) FRIșCă BăTUTă (PENTRU SERVIRE)
7) UN PRAF DE SCORțIșOARă (PENTRU DECOR)
Încălzește laptele într-o crăticioară mică, la foc mediu, până începe să fiarbă ușor (nu îl lăsa să dea în clocot).
Adaugă ciocolata mărunțită și amestecă continuu până se topește complet și amestecul devine omogen.
Încorporează siropul de maple spice, zahărul brun (dacă dorești un plus de dulceață) și un praf de sare pentru a accentua aromele.
Toarnă băutura într-o cană încălzită.
Oferă-i un topping de frișcă și presară puțină scorțișoară deasupra.
O ciocolată caldă bogată, catifelată, cu note calde de arțar și condimente delicate de toamnă. Siropul de maple spice adaugă profunzime și o dulceață echilibrată, transformând această băutură clasică într-un mic răsfăț aromat. Perfectă pentru serile de iarnă sau ca un moment de relaxare după-amiaza.