bine ai venit !

ACASA RETETE CAFEA frappe clasic cu caramel sărat

Frappe Clasic Cu Caramel Sărat

INGREDIENTE:

1) 30ml TRIBAL SIROP CARAMEL SARAT

2) 100 ML CAFEA ESPRESSO SAU CAFEA TARE RăCITă

3) 120 ML LAPTE RECE (DE VACă SAU VEGETAL, DUPă PREFERINță)

4) 5-6 CUBURI DE GHEAță

5) FRIșCă BăTUTă (OPțIONAL, PENTRU DECOR)

6) SOS DE CARAMEL (OPțIONAL, PENTRU DECOR)

MOD DE PREPARARE:

1) Prepară un espresso sau o cafea tare și las-o să se răcească complet.

2) Într-un blender, adaugă cafeaua răcită, laptele, siropul de caramel sărat și cuburile de gheață.

3) Mixează timp de 20-30 de secunde, până obții o compoziție spumoasă și rece.

4) Toarnă frappe-ul într-un pahar înalt.

5) Dacă dorești, adaugă frișcă bătută deasupra și stropește cu sos de caramel.

6) Servește imediat cu un pai gros.

 

Un frappe rece, cremos și perfect echilibrat între dulceața caramelului și nota ușor sărată care îl face irezistibil. Ideal pentru iubitorii de cafea care vor ceva rapid, reconfortant și indulgent.

MENU
SEARCH
LOGIN
0
CART