1) 30ml TRIBAL SIROP FRUCTE CITRICE EXOTICE
2) 50 ML ROM ALB
3) 20 ML LICHIOR DE PORTOCALE (TRIPLE SEC SAU COINTREAU)
4) 20 ML SUC PROASPăT DE LIME
5) 60 ML SUC DE ANANAS PROASPăT
6) GHEAță CUBURI
Într-un shaker, adaugă romul, lichiorul de portocale, siropul de citrice exotice, sucul de lime și sucul de ananas.
Umple shakerul cu gheață și agită energic 10–12 secunde.
Strecoară conținutul într-un pahar tip highball sau tiki mug plin cu gheață cuburi.
Garnisește cu o felie de lime și o frunză de ananas sau o felie subțire de fruct exotic.
O băutură clasică, inspirată din zona tropicală, ce combină prospețimea romului alb cu dulceața-acrișoară a citricelor exotice și notele parfumate de ananas. Este echilibrată, răcoritoare și perfectă pentru serile de vară.