1) 30ml TRIBAL SIROP MANGO
2) 30 ML SUC DE LăMâIE PROASPăT STORS
3) 100 ML APă MINERALă CARBOGAZOASă (SAU APă PLATă, DUPă PREFERINță)
4) 4-5 CUBURI DE GHEAță
5) 1 FELIE DE LIME (PENTRU DECOR)
6) FRUNZE DE MENTă (OPțIONAL, PENTRU DECOR)
Umple un pahar înalt cu cuburi de gheață.
Toarnă siropul de mango și sucul de lămâie peste gheață.
Amestecă ușor cu o linguriță sau un muddler.
Completează cu apă minerală carbogazoasă.
Decorează cu o felie de lime și frunze de mentă.
Servește imediat, bine răcit.
Mango Cooler este o băutură clasică, dulce-acrișoară, cu arome tropicale de mango echilibrate de aciditatea sucului de lămâie și prospețimea apei minerale. Este ideală ca băutură non-alcoolică de vară, dar poate fi ușor transformată într-un cocktail adăugând rom alb sau vodcă.